EchoXpert Academy logo in raam

Trainingen

Het opleiden van anderen in het vakgebied zien we als een uitdaging. De continue ontwikkelingen en nieuwe technieken in de echoscopie en veranderingen in protocollen en kwaliteitseisen vragen een regelmatige bijscholing en training van ons als echoscopist. Daarnaast willen aanstaande ouders de beste zorg voor hun ongeboren kind. Bij de meeste echo’s zullen geen bijzonderheden worden gezien. Maar toch zal je soms ook twijfel hebben over jouw bevindingen, ook al heb je veel ervaring. Vaak werk je alleen en zal je niet snel jouw vaardigheden verder ontwikkelen. Als EchoXpert durven wij te stellen dat samen echoën de manier is om kwaliteit te verbeteren. Blijf kritisch kijken naar je eigen handelen, en je zult zien dat het altijd beter kan. We zijn ervan overtuigd dat wij de juiste scholing kunnen geven die aansluit bij ieders opleidingsniveau op echogebied. Ons streven is om in een prettige en veilige setting echovaardigheden te oefenen en jou als cursist te motiveren. We werken daarom ook in kleine groepen van maximaal 4 personen per trainer.

Echoscopie is DOEN! Kwaliteit verbeteren is SAMEN DOEN!

Aanbod training

Ben je geïnteresseerd om praktijktraining op te doen? EchoXpert verzorgt zowel incompany hands-on trainingen als trainingen in ons echocentrum . Hieronder staat ons trainingsaanbod omschreven per onderwerp. De data die vermeld staan hebben betrekking op de trainingen op locatie Echoxpert in Amsterdam waar je je individueel voor kan opgeven. Bij deze trainingen gaan we uit van een groep van maximaal 4 personen. Ook als je een groepstraining wilt organiseren op jouw eigen locatie kan je een keuze maken uit onderstaande onderwerpen. Vervolgens plannen we gezamelijk een datum waarop wij de training komen geven. Uiteraard kun je ook zélf een onderwerp verzinnen, wij zullen onze training hierop aanpassen. Voor aanmelden of informatie; vul s.v.p. het contactformulier in.

Algemene informatie en kosten

De duur van een hands-on training bij Echoxpert is 3,5 uur. Na afloop van een training ontvang je een certificaat en vraagt Echoxpert accreditatie punten aan bij BEN/KNOV. De kosten voor een training bij EchoXpert te Amsterdam bedragen €375 (BTW vrij) per cursist bij deelname aan een groepstraining. De kosten van een individuele training zijn €500 (BTW vrij). Voor een incompany groepstraining (met onderwerp naar keuze) maken we een offerte op maat. Onderaan deze pagina kan je de trainingsagenda inzien én kan je je aanmelden of informatie opvragen. Op al onze trainingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

EchoXpert werkt samen met de volgende organisaties

Nieuwsbrief

We brengen regelmatig een nieuwsbrief uit met daarin informatie over de laatste ontwikkelingen op echogebied, interessante artikelen en het aanbod van onze trainingen, theoretische bijscholingen en casuïstiekbesprekingen.

Ben je geïnteresseerd in de nieuwsbrief? Meld je hier aan.

Let op! Voorkom dat onze nieuwsbrief in uw spam folder terechtkomt. Hoe, dat leest u hier (opent in nieuwe tab).